barnläger

VÄLKOMMEN TILL FAMILJELÄGER I FURUBODA


Måndag den 3 juli till fredag den 7 juli 2023

Epilepsiföreningen Norra Skåne inbjuder barn med epilepsi i åldern 5 – 15 år och deras familjer till lägervistelse i natursköna Furuboda. (Epilepsidiagnosen skall vara huvuddiagnos och barn med eventuella andra diagnoser/funktionsnedsättningar tas emot i mån av kapacitet.)

Medan föräldrarna är på föreläsningar med neurologiläkare, epilepsisjuksköterska och andra relevanta föreläsare, tar våra ledare väl hand om alla barnen i familjen med massor av bus och roliga aktiviteter. Vi har ett digert program för alla barnen med både inne- och uteaktiviteter. Barn under 5 år är välkomna men måste ansvaras för av föräldrarna.

Kvällarna tillbringar vi alla tillsammans med t ex utflykter, disco, bad, tipspromenad, nattamad och mycket annat roligt.

Lägeravgiften är 600 kr för vuxna och 200 kr för barn t.o.m. 15 år. Det finns möjlighet att söka fondmedel till egenavgiften, t.ex. Majblommekommittén genom skolsköterskan. Fråga kuratorn på sjukhuset, skolsköterskan eller Er lokala epilepsiförening om ni är i behov av ekonomiskt bidrag. Anmälningsavgiften betalas till nedanstående bankgironummer eller Swish (se sidfot) när ni fått besked att ni är antagna och allra senast 30/5.

Ni kan också få tips i samband med anmälan. Ring gärna för information:

Kansliet 070-748 95 66

Intresseanmälan skickas senast den senast 28 februari 2023 till:
Epilepsiföreningen Norra Skåne
Gethornskroken 4 gaveln
281 49 Hässleholm
epilepsiforeningen.nsk@gmail.com